Protestantse Gemeente Culemborg
Vakantie Bijbel FeestIn de voorjaarsvakantie is er weer het Vakantie Bijbelfeest, voor alle kinderen van de basisschool. Het begint op maandag 26 februari en duurt t/m woensdag 28 februari.
Tijd: Iedere ochtend van 10.00 – 12.00 uur.
Waar: Open Hof.
Het Thema is: Tel je mee?

Tellen leer je al op jonge leeftijd, maar met meetellen wordt iets anders bedoeld. Wil je weten wat? Kom dan gezellig meedoen en ook je vrienden en vriendinnen zijn welkom. Je kunt zo binnenlopen, de toegang is gratis.

Voor alle gemeenteleden, jong en oud!
We zoeken elk jaar weer mensen om ons bij het Vakantie Bijbelfeest te helpen. Als je in de brugklas zit, mag je al komen helpen. Er is van alles te doen zoals: Bij het welkomstteam naamkaartjes uitdelen, of bij de grabbelton staan, of toneelspelen, de zaal versieren, de kinderen helpen met knutselen, enz. Ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes u bent van harte welkom om mee te helpen ook voor één ochtend.
Alles voor het dagprogramma ligt klaar, dus u hoeft alleen maar bij de kinderen te zijn.

Dit wordt de 36ste keer dat we zo’n feest mogen houden! Daar zijn we onze God heel dankbaar voor. Kunt u niet meedoen? Bid dan voor ons en de kinderen.
We hopen dat we door middel van dit Vakantie Bijbelfeest de kinderen iets mee mogen geven van de liefde van God.

Als u mee kunt helpen kunt u zich opgeven bij:
Alette Busse tel: 531450 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sarie Luteijn tel: 518059 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.