Protestantse Gemeente Culemborg

jeugdkerk10rswork 3juli2016 01Zondagmorgen 3 juli 2016 was de overstap van de Kinder-nevendienst naar het jeugdwerk.

In de Barbara waren dit vier jongeren: Simone, Esther, Loes en Marlotte (een week later maakte Joyce de overstap); hier de foto's. Annemarieke hield een afscheidspraatje, en daarna keken we naar een mooi filmpje waarin de jongeren zichzelf voorstelden.

Lees meer...

Nacht zonder dak 2017In de nacht van 22 op 23 september 2017 deden jongeren van verschillende Culemborgse kerken mee aan de Nacht zonder dak. Op het terrein van de Open Hof beleefden ze - bijvoorbeeld in kartonnen dozen - hoe het is om dakloos te zijn en zamelden ze geld in voor straatjongeren in Kenia, India en Bolivia.

Hier de foto's

10rswork_40Wat: 10RS@work  (Hier de flyer)

Wanneer:
10RS@work is elke tweede zondag van de maand van 10 tot 11 uur (oh eh, augustus slaan we altijd over!)

Waar: in de Open Hof (je hoort vanzelf waar we zitten!)

Wie: alle tieners van groep 7 t/m 15 jaar (je kent er vast wel iemand!)

 

Lees meer...

Jeugdkerk

Maandelijks, meestal op de 3e zondag van de maand, is er speciaal voor jongeren van 12 tot 17 jaar jeugdkerk. Van 10 uur tot 11.15 uur in de bovenconsistorie van de Barbarakerk (ingang glazen deur, trap op naar de bovenste verdieping).

 

Lees meer...

JeugddienstenVier keer per jaar zijn er jeugddiensten: kerkdiensten die door jongeren worden ingevuld. De commissie ‘Jongeren en kerkdienst’ en de predikanten werken mee.

Voorbereidingen
Er zijn vier of vijf voorbereidingsbijeenkomsten voor een jeugddienst. Dat voorbereiden is vaak minstens zo inspirerend en leuk als de kerkdienst zelf. De voorbereidingsgroep mag in principe een hele kerkdienst invullen zoals ze wil.

Lees meer...

De hele week kijk je uit naar het weekend, maar voor je het weet is het al zondagavond. Verveel jij je dan ook zo vaak? De hele avond opzien tegen die lange schoolweek van leren, huiswerk maken en langdradige leraren?

Rock_Solid_1

NU DUS NIET MEER!

Van september tot begin juni is er elke twee weken op zondagavond om 18.30 uur tot 20.30 uur speciaal voor jou Rock Solid, in de speciale Rock Solid Chillroom in de Open Hof, Beethovenlaan 2.

Lees meer...

Solid_FriendsSolid Friends is voor iedereen tussen de 15 en 18 jaar oud die houdt van gezelligheid en meer wilt weten over het christelijk geloof. Eens in de twee weken komen we op zondagavond bij elkaar om aan de hand van spellen, de Bijbel, gesprekken, quizzen en discussie dieper in te gaan op een onderwerp, zoals drugs, vriendschap, geloven of media.

Lees meer...