Protestantse Gemeente Culemborg

Vanaf 1 maart 2020, tot uiterlijk 1 februari 2021, zijn ds. H. (Henk) Fonteyn en kerkelijk werker C.A.M. (Kees) Vernooij elk voor één dag per week als ouderenpastor verbonden aan de Protestantse Gemeente Culemborg. Zij onderhouden met name contact met gemeenteleden die ouder zijn dan 75 jaar. Zij gaan ook voor in uitvaartdiensten.

Henk Fonteyn

Henk Fonteyn werkt in dezelfde wijken als ds. Annemieke de Bruijn, namelijk Voorkoop, de Hond, Terweijde, Bloemen-Oranjebuurt en ‘De Kulenburg’. Hij stelt zich hier zelf voor.

Zijn contactgegevens zijn: Ds. Henk Fonteyn, tel. 06-14230579, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kees Vernooij
Kees Vernooij is overleden op 26 juli 2020.
Kees Vernooij werkte in dezelfde wijken als ds. Elsje Braam, namelijk Beusichem, Centrum, Parijsch & Goiberdingen, Achter ’t Zand & Eva-Lanxmeer, ’t Veld en Zorgcentrum Beatrix. 

 

OuderenmiddagenIedere tweede woensdag van de maand worden in de Open Hof middagen voor ouderen georganiseerd vanaf september en tot en met mei.
Coördinatie: Angeniet van de Berg, tel. 534480, Nely de Morée, tel. 501325, Rennie van Leeuwen, tel. 502565 en Yvonne Vernooij, tel. 518817.

RoosevelthuisElk jaar gaan ook vanuit onze gemeenten gehandicapten, langdurig zieken of ouderen die niet meer zelf op vakantie kunnen, een week op vakantie naar het Nieuw Hydepark (voorheen het Roosevelthuis) in Doorn. In de kosten hiervan kunnen de diaconieën zo nodig bijdragen. Wilt u meer informatie over deze vakantieweken? Neem dan contact op met de diaconie.