Protestantse Gemeente Culemborg

Vanaf 1 augustus 2019 is de heer dr. G.J. (Geurt) Smink voor 18 uur per week als ouderenpastor verbonden aan de Protestantse Gemeente Culemborg. Hij onderhoudt contact met gemeenteleden die ouder zijn dan 70 jaar. Hij gaat ook voor in uitvaartdiensten.
Zijn contactgegevens zijn: Dr. Geurt Smink, tel. 06-42298174, 0182-386027, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
In principe is hij op de dinsdagen en donderdagen in Culemborg aanwezig om oudere gemeenteleden te bezoeken. In bijzondere situaties kan ook van deze vaste dagen worden afgeweken.

OuderenmiddagenIedere tweede woensdag van de maand worden in de Open Hof middagen voor ouderen georganiseerd vanaf september en tot en met mei.
Coördinatie: Angeniet van de Berg, tel. 534480, Nely de Morée, tel. 501325, Rennie van Leeuwen, tel. 502565 en Yvonne Vernooij, tel. 518817.

ZiekenhuisBent u ernstig ziek of wordt u opgenomen in het ziekenhuis? Stel de predikant en de buurtouderling (of pastoraal medewerker) op de hoogte.


In de Barbara gemeente was voor gemeenteleden ouder dan 75 jaar de ouderenpastor het aanspreekpunt in plaats van de predikant.

Er wordt momenteel gezocht naar een invulling voor de vacature van ouderenpastor

RoosevelthuisElk jaar gaan ook vanuit onze gemeenten gehandicapten, langdurig zieken of ouderen die niet meer zelf op vakantie kunnen, een week op vakantie naar het Nieuw Hydepark (voorheen het Roosevelthuis) in Doorn. In de kosten hiervan kunnen de diaconieën zo nodig bijdragen. Wilt u meer informatie over deze vakantieweken? Neem dan contact op met de diaconie.