Protestantse Gemeente Culemborg

Van Pinksteren tot 31 oktober voeren we in onze gemeente actie voor mensen elders in onze wereld die lijden onder de gevolgen van de coronacrisis. Wij willen zoveel mogelijk geld bijeenbrengen.
Daarom organiseren we vanaf de startdienst op 5 september een online veiling. Het idee van de veiling is niet nieuw; we deden dat al eerder. Nu hopen we met de veiling het eindbedrag voor de actie Wees warmhartig flink omhoog te krijgen.

Over de veiling
Op de veilingwebsite www.weeswarmhartig.nl kunt u diensten of producten aanbieden, waarop gemeenteleden een bod kunnen doen. De hoogste bieder wordt de persoon die de dienst of het product afneemt. Het bedrag is in zijn geheel bestemd voor de actie Wees warmhartig. Doe mee! Wees creatief en verzin een leuke activiteit of zet uw tuinmeubilair te koop! Kijk voor meer informatie op de veilingwebsite of lees de flyer bij het kerkblad van september.

Vanaf 5 september
Na de startdienst kunt u uw aanbod al invullen. We zullen met een aantal computers klaar zitten, waarmee u uw aanbod op de veilingsite meteen kunt invoeren.

Daarnaast hebben diverse groepen initiatieven ontwikkeld of worden juist nu ontwikkeld om bij te dragen aan het project:

  • Bezinnings-bijeenkomsten. Data: 21 september of 6 oktober om 14.00 uur en 28 september of 5 oktober om 19.30 uur. Locatie: Open Hof. Ook in het kerkblad van september treft u extra informatie aan.
  • Meelopen met Gré en Wim van der Vaart: U kan hen sponsoren voor € 1,- per km. Contactpersoon: Cees van Bockel (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Op deze website houden we u op de hoogte van de verdere initiatieven.

Wilt u meer weten over deze actie? Lees de folder of stel uw vraag via de e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

Wilt u doneren? Uw gift kunt u overmaken naar NL90RABO0373736525 ovv Wees warmhartig of gebruik onderstaande QR-code.  Hartelijk dank voor uw gift!

QR-code_Wees_Warmhartig.png