Protestantse Gemeente Culemborg

VervoerAls u niet op eigen gelegenheid naar de kerk kunt komen, kunt u vervoer aanvragen via de 'autodienst'. Wilt u opgehaald worden voor een dienst in de Open Hof, neem dan (het liefst een paar dagen van tevoren) contact op met mevr. Adri Slob, tel. 533 585, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wilt u opgehaald worden voor een dienst in de Barbarakerk, kijk dan in het kerkblad wie er die zondag autodienst heeft.
Bij een gezamenlijke dienst in één van beide kerken, belt u met de contactpersoon van de kerk waar u meestal naar toe gaat.

Hier: rooster autodienst

Kerkradio

U kunt kerkdiensten ook thuis meeluisteren via de kerkradio. Tegen een kleine vergoeding wordt u hierop aangesloten met behulp van een speciaal geluidsboxje. Als luisteraar krijgt u voorafgaand aan elke kerkdienst de liturgie thuisbezorgd. Kerkradio kunt u via de buurtouderling aanvragen (Barbara gemeente) of via dhr. W. (Wim) de Bruijne (Open Hof gemeente, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). 

De kerkdiensten zijn ook op internet te beluisteren via de website www.kerkdienstgemist.nl. De diensten van de afgelopen drie maanden zijn hier terug te vinden. 

Als u geen kabel- of internetaansluiting heeft kunt u de kerkdiensten achteraf op Cd beluisteren. Contactpersonen hiervoor zijn de kosters.