Protestantse Gemeente Culemborg

Solid_FriendsSolid Friends is voor iedereen tussen de 15 en 18 jaar oud die houdt van gezelligheid , maar ook wel eens wil praten met leeftijdsgenoten over het geloof. Eens in de twee weken komen we op zondagavond bij elkaar om aan de hand van spellen, de Bijbel, gesprekken, quizzen en discussie dieper in te gaan op een onderwerp, zoals drugs, vriendschap, geloven of media. 

Hoe ziet een Solid-Friends-avond eruit?
We beginnen om 18:30 uur in de Open Hof, Beethovenlaan 4 te Culemborg. Elke Solid-Friendsavond komt er een thema aan bod, waarmee we aan de slag gaan. Aan het eind van het programma gaan we lekker chillen onder genot van snacks, cola, tafelvoetbal, muziek en gezelligheid.

Naast de 'normale' Solid-Friendsavonden doen we samen ook andere leuke dingen: pizza's bakken, sinterklaars en kerst vieren en een weekend op kamp.

Dus lijkt het je leuk om met een gezellige groep deze thema's te bespreken, kom dan een keer langs bij Solid Friends!

Voor meer informatie: Charlotte van Brakel, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,
06-22 20 61 43.

!--Meer informatie
Voor meer informatie kun je terecht bij:
Marielle van Kan, tel. 0345-520631, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of kijk op onze Facebook pagina.

-->