Protestantse Gemeente Culemborg

De hele week kijk je uit naar het weekend, maar voor je het weet is het al zondagavond. Verveel jij je dan ook zo vaak? De hele avond opzien tegen die lange schoolweek van leren, huiswerk maken en langdradige leraren?

Rock_Solid_1

NU DUS NIET MEER!

Van september tot begin juni is er elke twee weken op zondagavond om 18.30 uur tot 20.30 uur speciaal voor jou Rock Solid, in de speciale Rock Solid Chillroom in de Open Hof, Beethovenlaan 4.

Wat valt er te beleven?
We hebben elke keer een fantastisch programma voor jullie, vol sport en spel, discussies en niet te vergeten de preek van de week en de uitsmijter. Jouw mening is onwijs belangrijk en daar luisteren we naar. Ook zoeken we in de bijbel naar wat God hierover zegt.

De avond wordt er afgesloten met chillen bij het poolbiljart, de airhockeytafel of op de Rock Solid banken, natuurlijk met gezonde snacks als chips en frikadellen.

Dus wil je de week goed beginnen en heb je geen zin om je zondagavond te vervelen kom dan naar Rock Solid en neem gerust een vriend of vriendin mee.

ROCK SOLID……..Echt iets voor jou!
Ben je in de leeftijd van 11 t/m 14? Hou je van een spelletje en dolletje op zijn? Ben je nieuwschierig naar God? Wil je weten wat jouw leeftijdgenoten vinden van gamen, shoppen, kerst en borrelhapjes?

Dan rekenen we op jou! Wij hebben ongelooflijk veel zin in het seizoen en hopen dat jij er bij zult zijn.


Meer informatie: Cornelis Visser, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Like de facebookpagina https://www.facebook.com/RockSolid.Culemborg/