Protestantse Gemeente Culemborg
!--

De hele week kijk je uit naar het weekend, maar voor je het weet is het al zondagavond. Verveel jij je dan ook zo vaak? De hele avond opzien tegen die lange schoolweek van leren, huiswerk maken en langdradige leraren?

NU DUS NIET MEER!

-->

Rock_Solid_1Ben je tussen de 11 en 14 jaar oud? Houd je van een spelletje of van een avondje chillen en ben je ook nieuwsgierig naar God? Wil je weten wat jouw leeftijdsgenoten vinden van gamen, shoppen, school, kerst en snacken?

Dan is er speciaal voor jou Rock Solid - elke twee weken op zondagavond van 18.30 uur tot 20.30 uur, van september tot begin juni. Zien we je in de speciale Rock-Solid-chillkamer in de Open Hof, Beethovenlaan 4?

Wat valt er te beleven?
We hebben elke keer een fantastisch programma voor jullie over een bepaald thema, vol sport en spel, en discussies over van alles en nog wat. Jouw mening is onwijs belangrijk en daar luisteren we naar. Ook zoeken we in de bijbel naar wat God erover zegt.

De avond wordt altijd afgesloten met chillen: even lekker bijkletsen of een potje tafelvoetbal of tafeltennis spelen, onder het genot van wat snacks uit de frituurpan.

Maar we hebben niet alleen deze avonden, we vieren ook samen Sinterklaas en Kerst, we bakken pizza's en we gaan samen een weekend op kamp!

Dus wil je de week goed afsluiten en heb je geen zin om je zondagavond te vervelen, kom dan naar Rock Solid en neem gerust een vriend of vriendin mee. Hopelijk tot snel! 


Meer informatie: Cornelis Visser, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.