Protestantse Gemeente Culemborg

De predikant van de wijkgemeente Open Hof is ds. E. (Elsje) Braam.
Zij is verbonden aan de Protestantse Gemeente Culemborg op 14 januari 2018.

Haar contactgegevens zijn:
Ds. Elsje Braam
tel. 769208
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor de huur en coördinatie van de zalen in de Open Hof kunt u contact opnemen met mw. Joke Ton, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 06-39841881.

Open_Hof_bord_en_klokDe Open Hof (Beethovenlaan 2; tel. 0345 - 515250) is een modern en open centrum voor viering en ontmoeting. Op 1 december 1973 nam de Gereformeerde Kerk dit gebouw in gebruik. Naast een grote kerkzaal en een ruime ontmoetingshal omvat de Open Hof een aantal zalen voor diverse kerkelijke activiteiten en maatschappelijke doeleinden.

Lees meer...

Intrede ds Elsje Braam 14jan2018In een volle en sfeervolle kerkdienst werd op zondag 14 januari 2018 ds. Elsje Braam verbonden aan de Protestantse Gemeente te Culemborg, in het bijzonder aan de Open Hof wijkgemeente. De andere voorgangers waren ds. Klaas Spronk en ds. Henri Veldhuis.

Hier een kort verslag van de dienst in de Culemborgse Courant; en hier de foto's

gesprek over de eredienstNa de dienst op zondag 27 september 2015 ging een groot aantal leden van de wijkgemeente Open Hof met elkaar in gesprek over de vraag wat zij belangrijk vinden als het gaat om de zondagse eredienst, ter verdieping van de enquête die over dit onderwerp wordt gehouden.

 

Bekijk de foto's.