Protestantse Gemeente Culemborg

Voor de huur en coördinatie van de zalen in de Open Hof kunt u contact opnemen met mw. Joke Ton, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 06-39841881.

De predikant van de wijkgemeente Open Hof is ds. E. (Elsje) Braam.

 

Op zondag 22 mei 2016 nam ds. Helma van Loon afscheid, na 12 jaar onze predikant te zijn geweest. Zij is nu gemeentepredikant van de vierplek Gaanderen/Slangenburg van de Protestantse Gemeente te Doetinchem en begeleidt de stuurgroep van de pioniersplek Spoorzoeken in Slangenburg.

 

gesprek over de eredienstNa de dienst op zondag 27 september 2015 ging een groot aantal leden van de wijkgemeente Open Hof met elkaar in gesprek over de vraag wat zij belangrijk vinden als het gaat om de zondagse eredienst, ter verdieping van de enquête die over dit onderwerp wordt gehouden.

 

Bekijk de foto's.

Open_Hof_bord_en_klokDe Open Hof (Beethovenlaan 2; tel. 0345 - 515250) is een modern en open centrum voor viering en ontmoeting. Op 1 december 1973 nam de Gereformeerde Kerk dit gebouw in gebruik. Naast een grote kerkzaal en een ruime ontmoetingshal omvat de Open Hof een aantal zalen voor diverse kerkelijke activiteiten en maatschappelijke doeleinden.

Lees meer...