Protestantse Gemeente Culemborg

Webbeheer

Deelredacteuren
Voor aanvulling of verandering van de inhoud van deze website kunt u contact opnemen met één van de redacteuren, die elk een deel van de site beheren:

 

Categorie Snel naar ...: Petra van Dijk, tel.: 510470, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Foto-albums Gezamenlijke activiteiten: Mijco Rijneveld, tel.: 520244, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (interim) (voorheen Henri Veldhuis)

 

Foto-albums wijkgemeente Open Hof: vacant (voorheen Henri Veldhuis ad interim)

 

Foto-albums wijkgemeente Barbara: vacant (voorheen Henri Veldhuis)

 

Categorie wijkgemeente Barbara: Petra van Dijk, tel.: 510470, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Categorie Onze gemeente (behalve wijkgemeente Barbara): vacant

 

Categorie Kerkdiensten: Betty Wierda, tel.: 06-49966414, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Categorie Gemeente met elkaar: Petra van Dijk, tel.: 510470, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Categorie Kerk en wereld: Corry van Loenen: tel.: 515159, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Categorie Kunst in de kerk: Elly Feddes: e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Categorie Kids & Jong: vacant

Categorie Leren en bezinning: vacant

 

Eindredactie
Voor inhoudelijke zaken die de mogelijkheden en verantwoordelijkheid van deelredacteuren te boven gaan (en níet de techniek betreffen) is een eindredactie ingesteld, die bestaat uit: Petra van Dijk (tel.: 510470, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en (vacature Open Hof))

Webbeheer
Zie hier voor het technisch webbeheer