Protestantse Gemeente Culemborg

Ter ondersteuning van de predikant en wijkouderlingen is er ook een (parttime) ouderenpastor aan onze gemeente verbonden, ds. Elsje Braam. De ouderenpastor richt zich op pastorale contacten met gemeenteleden die ouder zijn dan 75 jaar. Veelal is het ook de ouderenpastor die voorgaat in uitvaartdiensten. 

Ds. Elsje Braam 
 Haar contactgegevens zijn:
 Ds. Elsje Braam, tel. 769208, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 
 Ds. E. (Elsje) Braam was tot 1 januari 2022 als predikant   verbonden aan de Protestantse Gemeente Culemborg. 

OuderenmiddagenIedere tweede woensdag van de maand worden in de Open Hof middagen voor ouderen georganiseerd vanaf september en tot en met mei.
Coördinatie: Angeniet van de Berg, tel. 534480, Nely de Morée, tel. 501325, Rennie van Leeuwen, tel. 502565 en Yvonne Vernooij, tel. 518817.

RoosevelthuisElk jaar gaan ook vanuit onze gemeenten gehandicapten, langdurig zieken of ouderen die niet meer zelf op vakantie kunnen, een week op vakantie naar het Nieuw Hydepark (voorheen het Roosevelthuis) in Doorn. In de kosten hiervan kunnen de diaconieën zo nodig bijdragen. Wilt u meer informatie over deze vakantieweken? Neem dan contact op met de diaconie.