Protestantse Gemeente Culemborg

VervoerAls u niet op eigen gelegenheid naar de kerk kunt komen, kunt u gebruik maken het busvervoer via Klaartje. Klaartje beschikt over vijf bussen waarvan vier met een rolstoelvoorziening.

Vervoer voor de zondagmorgen moet uiterlijk op vrijdagmorgen tussen 9.00 en 12.00 uur worden aangevraagd (tel: (0345) 518 300). Op de website van Klaartje staat dat het vervoer op zondag pas om 10.00 uur beschikbaar is. Bij Klaartje heeft men echter verzekerd dat het mogelijk is om een reservering voor een vroeger ophaalmoment te maken omdat de kerkdienst om 10.00 uur begint.

Lees meer...

Kerkradio

U kunt kerkdiensten ook thuis meeluisteren via de kerkradio. Tegen een kleine vergoeding wordt u hierop aangesloten met behulp van een speciaal geluidsboxje. Als luisteraar krijgt u voorafgaand aan elke kerkdienst de liturgie thuisbezorgd. Kerkradio kunt u via de buurtouderling aanvragen of via dhr. W. (Wim) de Bruijne, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). 

De kerkdiensten zijn ook op internet te beluisteren via de website www.kerkdienstgemist.nl. De diensten van de afgelopen drie maanden zijn hier terug te vinden. 

Als u geen kabel- of internetaansluiting heeft kunt u de kerkdiensten achteraf op Cd beluisteren. Contactpersonen hiervoor zijn de kosters.