Protestantse Gemeente Culemborg
logo inloophuisAl meer dan 25 jaar is het Inloophuis een vertrouwd begrip in Culemborg. De huiskamer aan de Parklaan 195 is er voor iedereen die behoefte heeft aan contact en gezelligheid of een luisterend oor. Dat was zo in het begin en zo werkt het nog steeds: je bent er van harte welkom voor een praatje of gewoon samen zijn. Alleen is immers ook maar alleen en je wilt ook wel eens je verhaal kwijt. Aan de grote tafel zit altijd wel iemand die wil luisteren. Gastvrouwen en – heren verwelkomen je er met een kopje koffie of thee en zorgen voor een fijne sfeer. Soms worden er een spelletje gedaan of muziek gemaakt. Af en toe samen eten in plaats van alleen achter je bordje, dat kan er ook.

Vanwege de corona-maatregelen is het Inloophuis momenteel helaas gesloten. Hopelijk kan binnenkort weer voorzichtig gestart worden met het ontvangen van bezoekers. Gasten kunnen dan alléén op afspraak het Inloophuis bezoeken.
Contact opnemen kan via telefoonnummer: 06-12933135.

Het Inloophuis Culemborg is een initiatief van de diaconieën van de Protestantse Gemeente en van de R.K. Geloofsgemeenschap H. Barbara, maar is uitdrukkelijk bedoeld voor alle inwoners van Culemborg, ongeacht achtergrond, status of leeftijd. Het Inloophuis wordt draaiende gehouden door vrijwilligers.