Protestantse Gemeente Culemborg

Ga jij beginnen aan de middelbare school?? Dan hoor je echt bij de NEXT Gen(-eration), je bent van harte welkom op vrijdagavonden!  Eens in de twee weken (met uitzondering van de vakanties) komt een aantal jongeren bij elkaar voor een leuk programma. We doen spel- en discussie-activiteiten rond een thema en kijken wat de Bijbel ons hierover te zeggen heeft.

De avonden beginnen om 19:00 uur en eindigen met een snack en gezellig samen tafeltennissen of lekker chillen. Naast de ‘normale’ avonden doen we ook andere dingen zoals sinterklaas vieren en kerst samen met de oudere jongeren. Ook gaan we met zijn allen op kamp!

De NEXT Gen-avonden zijn in de Open Hof, Beethovenlaan 2 (dit is tegenover het KWC).

Aanmelden hoeft niet, mag wel. Je mag ook je vrienden meebrengen. Heb je nog vragen neem dan contact op met Cornelis Visser: 06-14277464.

Ten slotte: NEXT Gen is een gezamenlijk initiatief van drie kerken in Culemborg (de NGK, Ichthus en de PKN), de avonden staan open voor alle jongeren in Culemborg.

Ben jij 16 jaar of ouder dan ben je van harte welkom bij NEXT Level.
Elke twee weken (met uitzondering van de vakanties) komen jongeren van 16-19 jaar bij elkaar op de zondagavond. We beginnen de avond om 18:00 uur met een gezellige maaltijd. Daarna gaan we aan de slag met een thema zoals bijvoorbeeld: vluchtelingen, vertrouwen, alleen of samen, identiteit, talenten etc. Vaak doen we dit in spelvorm of een quiz en we bespreken wat de Bijbel ons hierover te zeggen heeft. Soms hebben we ook een interessante gast die ons meeneemt in het onderwerp.  

Naast de ‘gewone’ avonden doen we ook andere dingen zoals een kerstdiner samen met de jongere groep (NEXT Gen). Ook gaan we met zijn allen op kamp!

De NEXT Level-avonden zijn in de Open Hof, Beethovenlaan 2 (dit is tegenover het KWC). Breng gerust een vriend of vriendin mee.

In verband met de maaltijd graag wel even aanmelden. Dat kan bij Henja Visser: 06-14408430.

Ten slotte: NEXT Level een gezamenlijk initiatief van drie kerken in Culemborg (de NGK, Ichthus en de PKN), de avonden staan open voor alle jongeren in Culemborg.

Jeugdkerk

Maandelijks is er speciaal voor jongeren van 12 tot 17 jaar 'Youngchurch' van 10 uur tot 11.15 uur, in de kerk waar die zondag dienst is (bovenconsistorie van de Barbarakerk, ingang glazen deur, trap op naar de bovenste verdieping, of in de Open Hof, zaal helemaal rechts waar ook Rock Solid bij elkaar komt). 

 

Lees meer...