Protestantse Gemeente Culemborg

Om gemeenteleden die een pknculemborg-account hebben te kunnen helpen met het gebruik van dit account, is het soms nuttig om hun computer op afstand in beeld te kunnen krijgen via het programma TeamViewer.

TeamViewer is hier te downloaden voor Windows en hier voor macOS.

WelkomAls u pas in Culemborg komt wonen krijgt de kerk dit meestal automatisch door via de bevolkingsadministratie. De kerkelijke ledenadministratie informeert het pastoraat. Wij gaan bij ieder nieuw gemeentelid ten minste één keer thuis op bezoek. Zo’n bezoek is vaak een praatje aan de deur. We geven u schriftelijke informatie, maar ook een uitgebreider gesprek of een vervolgafspraak is mogelijk. We nodigen u uit om onze kerkdiensten te bezoeken. 

Lees meer...

Gaat u verhuizen? Stuur dan een verhuisbericht of een e-mail naar:
Kerkelijke ledenadministratie
Grote Kerkstraat 4
4101 CB Culemborg
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
tel. (0345) 51 23 42

DoopHeeft u een zoon of dochter gekregen? Wij ontvangen graag een geboortekaartje. Wilt u uw kind laten dopen? Neem dan contact op met de predikant. U kunt ook meedoen met een gesprekskring over geloof en opvoeding.


Lees meer...

  • Als u voor begeleiding en voor de rouwdienst een beroep wilt doen op de predikant, neem dan zo spoedig mogelijk contact op. Voor gemeenteleden ouder dan 75 jaar is de ouderenpastor het aanspreekpunt in plaats van de predikant.
  • Stuur in alle gevallen een bericht van overlijden naar de predikant, de buurtouderling (of de pastoraal medewerker) of de kerkelijke ledenadministratie.

  • De Protestantse Gemeente Culemborg hanteert een kostentarief voor een rouwdienst. Dit tarief bedraagt € 425 voor gemeenteleden, de partner en andere familie van de gemeenteleden in de eerste graad (ook als deze geen gemeentelid zijn), en € 850 voor mensen met een andere relatie tot de gemeente dan hierboven genoemd. Deze tarieven gelden zowel in de Open Hof als in de Barbarakerk.

Lees meer...