Protestantse Gemeente Culemborg

Vanaf 6 september 2020 loopt Robbie Dekker stage in onze Protestantse Gemeente Culemborg. Robbie studeert HBO Theologie aan de Christelijke Hogeschool Windesheim in Zwolle en zal zich in onze gemeente verder bekwamen als HBO Theoloog. Hij is 44 jaar oud en woont samen met zijn vrouw Anita en zijn kinderen Gijs en Rosa al dertien jaar in Wijk bij Duurstede.

Robbie DekkerTijdens de stage zal hij ervaring opdoen in het verzorgen van een kerkdienst en andere bijeenkomsten. Daarnaast wil hij kijken naar mogelijkheden om missionair te zijn en te pionieren. Hij wil verder proberen onze gemeente zo goed mogelijk te leren kennen door bijvoorbeeld aanwezig te zijn bij kringgesprekken.

Naast student is Robbie leraar Engels op een middelbare school. Hij geniet verder nog van wandelen, lezen en voetbalwedstrijden bezoeken, hoewel van dat laatste weinig terecht zal komen door de maatregelen rondom Corona.

Robbie Dekker is te bereiken op 06 46070735 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.